Hoe werkt bestellen bij Cadeauplateau?

U kunt gewenste producten selecteren en deze in uw winkelmandje plaatsen. Bestelt u voor meerdere personen en wilt u graag een gepersonaliseerd berichtje achterlaten voor de ontvanger? Dan kunt u deze op de productpagina per product invullen. Het is ook mogelijk om een plateau direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Denkt u er hierbij aan het invullen van de contactgegevens van de ontvanger op de product pagina.
 

Korting tarieven

Cadeauplateau is natuurlijk leuk om te krijgen, maar net zo leuk om weg te geven. Daarom hebben wij speciaal daarvoor een aantal kortingstarieven bij de aanschaf van meerdere plateaus. Kijk hieronder voor de procentuele korting per aantal plateaus. De korting is alleen van toepassing op de productprijs, over bijkomende kosten zoals de verzending en/of andere toevoegingen wordt geen korting berekend.

1 t/m 5 plateaus: geen korting
6 t/m 10 plateaus: 2,5% korting
11 t/m 20 plateaus: 5% korting
21 t/m 30 plateaus: 7,5% korting
31 of meer plateaus: 10% korting

 

Informatie met betrekking tot zending en levering

Levertijd

U dient uw bestellingen in ieder geval 3 dagen van te voren te plaatsen in verband met de verse bereiding van de plateaus.
 

Bezorging

De eerste poging vind altijd plaats op het gewenste adres. Indien afwezigheid van de ontvanger wordt de bestelling bij de buren ter bezorging aangeboden en wordt de eigenlijke ontvanger op de hoogte gesteld doormiddel van een kaartje in de brievenbus. In het geval dat de buren ook niet thuis zijn of niet antwoorden aan de deur wordt de bestelling afgeleverd op het factuuradres.
 

Bezorgkosten

Bestellingen kunnen worden geleverd op maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Voor bezorging binnen Soest en Baarn brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Voor levering buiten deze twee gemeenten, zie onderstaande informatie.
 
Overige adressen binnen provincie Utrecht brengen wij vanaf € 7,50incl. btw bezorgkosten in rekening.
Overige adressen in Nederland brengen wij vanaf € 12,50 incl. btw bezorgkosten in rekening.
 
Bezorging van op andere adressen buiten Soest, Baarn en provincie Utrecht gaat altijd in overleg in verband met goedkeuring leveradressen.
 
Bij een bestelling met meerdere afleveradressen worden de verzendkosten berekend per afleveradres.